- Copyriot - https://copyriot.se -

TMP – en podd om teknik, musik och politik

Jag har blivit med podd! Aningen oväntat, för själv har jag aldrig varit någon riktig poddlyssnare. MEn när mina vänner Samira och Christoffer presenterade idén kändes det genast självklart.

TMP är en podd om teknik, musik och politik. Vi brukar säga att vi har ett deltagande underjordsperspektiv. Samtalen handlar mycket om danskultur, skapandet av gemensamma rum och makten över de digitala nätverken. Vi spelar små glimtar av ny musik vi upptäckt och tipsar om saker som ska hända. Förkortningen kan även utläsas som ett intresse för det temporära och dess plats i sådant som varar och växer.

Hittills har vi spelat in tre avsnitt: TMP #001 och TMP #002 är ute, medan trean håller på att klippas.

En redig hemsida ska komma, men tills vidare finns vi (ironiskt nog) bara på diverse plattformar. Följ oss där:

Och nej, att jag har fått en podd betyder inte att jag tänker överge min blogg. Här fortsätter aktiviteten att gå upp och ner, kanske mest på sparlåga, det ska erkännas, men efter att Copyriot nu har funnits i tretton år så känns det inte osannolikt att bloggen överlever lika länge till.

6 Comments (Open | Close)

6 Comments To "TMP – en podd om teknik, musik och politik"

#1 Comment By nope On October 3, 2017 @ 1:11 pm

Äntligen!

#2 Comment By Widing On October 9, 2017 @ 11:20 pm

Härligt! Tycker att ni kan ge oss lite längre utdrag när ni spelar musik. Det är ett kul inslag, men blir lite snuttigt. Har inte lyssnat på #3 ännu.

#3 Comment By Eva On October 11, 2017 @ 6:32 pm

En kommentar på #2 (har ej lyssnat på hela) resonemanget kring galleriets behov av kredd. Riktigt stora kommersiella gallerier behöver egentligen inga utställningar. Köparen ser konsten i visningsrum sällan i den publika delen av galleriet.

Utställningarna och galleribyggnaderna är till för konstnärerna. De flesta konstnärer värderar att deras konst är tillgänglig och visas i bra lokaler. Genom bra utställningar kan de knyta konstnärer till sig.

#4 Pingback By COPYRIOT | TMP #003 On October 12, 2017 @ 9:57 am

[…] TMP – en podd om teknik, musik och politik […]

#5 Comment By Johan On October 24, 2017 @ 7:43 pm

Vilken bra podd. Bör bevaras för framtiden! Så folk då i någon sorts framtid kan säga typ: Kan det verkligen stämma? Var det typ så?

#6 Comment By woodwyrm On November 4, 2017 @ 4:14 pm

coolt!