Automata på Orionteatern plus bieffekter, nu i helgen

I ytterligare en vecka spelas föreställningen Automata på Orionteatern i Stockholm. Det rör sig om en teater utan skådespelare – med andra ord: en maskin – som ofrånkomligen ställer frågor om robotiseringen och arbetskritik. Frågorna ställs även av människor i ett ambitiöst samtalsprogram titulerat “bieffekter“.

I morgon (13/5) medverkar jag i ett sådant samtal om “det nya samhällskontraktet” tillsammans med Unni Drougge och Hanna Lidström. Moderator är Johan Wirfält. Det är gratis och pågår mellan 16.30 och 18. Både före och efter samtalet spelas Automata (som däremot kostar pengar). Senare samma kväll är Orionteatern dessutom plats för Månskensorkesterns släppfest!

Just det, jag blev även ombedd att skriva en kort text till programbladet för Automata: “Automatiseringen väcker frågan om det unikt mänskliga“.

33 kommentarer ↓

#1 COPYRIOT | Automatiseringen väcker frågan om det unikt mänskliga on 12 May 2017 at 5:49 pm

[…] ← Automata på Orionteatern plus bieffekter, nu i helgen […]

#2 Kravatten on 13 May 2017 at 11:43 pm

Ingenting är gratis. Vem betalar er för samtalet?

#3 rasmus on 14 May 2017 at 5:04 am

Kravatten: Ingen betalade mig den här gången.

Kommentera