Göteborg, sista helgen i mars

Om tre veckor (27–28 mars) är det dags för Textival på Lagerhuset nära Järntorget i Göteborg. En bokmässa “för lit­ter­a­turen utan­för mitt­få­ran”, fylld av samtal och läsningar. Ännu finns inget program ute, däremot ett antal namn. Själv vet jag att jag ska medverka i ett samtal om digital litteratur på lördagen (preliminärt klockan 12).

På lördagkvällen avslutas Textival med ett kalas arrangerat av Koloni på Taket, Pusterviksgatan 2 (anmälan) med en rad framträdanden:
MXLX (Bristol)
PHANTOM CHIPS (Bristol)
FANTASTIC (Gbg)
PÄR THÖRN (Berlin)
Därtill uppges det att “DJ Rasmus Fleischer” ska medverka, fast jag vill nog överlåta den där förkortningen åt folk som faktiskt kan hantverket. Dock kan jag bekräfta att jag, under delar av kvällen, kommer att utöva kontroll över högtalaruppspelningen av modern populärmusik. Eller hur man ska uttrycka saken. Vi kanske ses.

Ännu inga kommentarer ↓

Ännu har ingen kommenterat.

Kommentera