Från A som i Adorno till Z som i Zuckerberg

OMG, personregistret till Tapirskrift har läckt ut på nätet och kan nu läsas i pdf-format!

Listan över förekommande personnamn kan ge en vink om bokens innehållet. Närmare bestämt: om innehållet i delar av boken. Andra texter innehåller nämligen inte några namn alls.

Själv kan jag inte låta bli att leka att namnlistan skulle vara en bordsplacering. Jag tycker nästan synd om Slavoj Žižek som hamnat inklämd mellan två internetmoguler. Fast han ser ändå ut att ha roligare än Hayek, som inte alls verkar förtjust i sina bordsgrannar Haug och Hegel. Vi ser också att Toni Negri och Friedrich Nietzsche sitter alldeles nära varandra, åtskilda endast av Fredrik Neij – vars gamle kompanjon Gottfrid Svartholm har hamnat till bords med två robotförfattare!

Tipsar åter om att boken går att förhandsbeställa väldigt billigt.

26 kommentarer ↓

#1 Fredrik Edin on 31 October 2013 at 10:36 pm

Jag kommer däremot att sparka bort stolen under Gilles Deleuze för att kunna ha Guy Debord för mig själv. Dessutom ser det ut som jag kommer att sitta mittemot Ernst Jünger.

#2 JN on 31 October 2013 at 11:21 pm

Sjukt nöjd med min placering.

#3 Viktualiebrodern on 4 November 2013 at 4:44 pm

Elinor Ostrom, inte Ellinor. Rickard Falkvinge. Inte Rikard.

Till och med jag skäms för en sån här kommentar. Men annars klagar säkert någon annan.

Kommentera