Ny bok i november

Här och där går det nu att hitta höstprogrammet för en serie samtalskvällar på en bar i Hornstull. Några uppmärksamma typer har noterat att programmet även rymmer följande punkt:

28/11 Rasmus Fleischer releasefest

Visst ska jag hinna utkomma med en bok även detta år! Men det blir inte “krisboken” – den måste få ta längre tid att skriva sig (och dess ämne tappar knappast i aktualitet). Nej, boken som ska släppas i november blir en samlingsvolym med diverse texter som jag skrivit 2010–2013.
Flertalet av texterna är tidigare redan publicerade i antologier, tidskrifter eller andra sammanhang. Men vissa av dessa publikationer är svåra att hitta och andra texter har jag valt att omarbeta eller utvidga. Läsare av den här bloggen kommer att känna igen somligt, men det är inte bara skåpmat.

Jag ber att få återkomma med fler detaljer i oktober. Nu är det i alla fall sagt: i november kommer jag med en ny bok.

25 kommentarer ↓

Ännu har ingen kommenterat.

Kommentera