- Copyriot - https://copyriot.se -

Ny fas i krisprojektet

Under slutet av mars stod Copyriot stilla. Först kulminerade en stressperiod, med inlämning av forskningsansökningar. Sen åkte jag på semester och hade med mig tjock papperslunta, bestående av en utskrift av krisserien (inklusive kommentarsfält). Nu gör jag en grundlig genomgång där allt relevant förs över för hand till ett stort anteckningsblock.

Under semestern hann jag avverka del 1 till del 22. Anteckningarna som genereras kommer till viss del att leda till nya inlägg i serien. Det som göms i snö kommer fram i tö: kommentarer som ni skrev för ett år sedan kan bli ingångar till nya inlägg. Därtill kommer ett antal böcker som redan är lästa, där läsanteckningar väntar på att bli delade. Under april kommer det att bli många inlägg på Copyriot, framför allt på krisserien.

Projektet har alltså gått in i en ny och intensiv fas: stretto, för att tala kontrapunktska. Under denna fas kommer min summering av krisserien på papper att fortlöpa parallellt med nya utkast på bloggen. Min förhoppning är att någon ändå får tid att bidra med nya kommentarer. Det är en mäktig känsla att se hur kommentarerna hittills har berikat krisprojektet.

4 Comments (Open | Close)

4 Comments To "Ny fas i krisprojektet"

#1 Comment By Smg On April 3, 2013 @ 3:56 pm

Stort tack för denna serie (och bloggen som helhet), lusläser i allmänhet det du skriver och upplever att jag lär mig mycket.

#2 Comment By Mats On April 4, 2013 @ 11:05 am

Instämmer helt, krisserien är bland det mest läsvärda som finns skrivet på svenska på nätet.

#3 Comment By MattiK On April 4, 2013 @ 4:15 pm

Jag håller också med. Är ju rätt trögtänkt och bidrar inte själv med kommentarer(tyvärr) men tycker krisserien är grymt läsvärd …en enda lång cliffhanger :-)

#4 Pingback By COPYRIOT | Det råder ingen yttrandefrihet i Copyriots kommentarsfält On February 7, 2016 @ 9:45 pm

[…] Ny fas i krisprojektet […]