- Copyriot - https://copyriot.se -

Livet i Västertorp

Tidigare idag besöktes min lägenhet av ett tv-team. De gjorde ett slags livsstils- och heminredningsreportage som senare på kvällen sändes i programmet Aktuellt (start drygt fyra minuter in). Här följer några stillbilder ur inslaget.Som framgår av de lösryckta textraderna passade jag även på att snacka om aktuella samhällsfrågor. Bo Fleischer, som här gjorde sin tv-debut, försökte också snacka men hade ingen mikrofon.

12 Comments (Open | Close)

12 Comments To "Livet i Västertorp"

#1 Comment By Sol On November 26, 2010 @ 11:17 pm

Gulle-Bo!

Även hans pappa gjorde bra ifrån sig. Tycker det var så bra att du fick med det centrala, nämligen problemet att som kulturskapare få betalt. Det är ett reellt problem, som INTE blir löst om den “illegala” fildelningen skulle upphöra här och nu.

#2 Comment By Johan Andersson On November 27, 2010 @ 7:08 am

Är det roligt att vara rikskändis? Kopierings skydd har väl inte med vattentålighet att göra? Hur som R. Fleischer kanske tänker väl abstrakt ibland. Hur som borde kanske se inslaget någon gång eller flera.
Jag tycker det är viktigare att du är föräldraledig än, TPB tjafset även om det tjafset är konstigt intressant. För pappa ledighet är en framgång. Bla, bla nu babblar Johan i text med.
Föresten vad försökte Bo säga? Pratar han redan?

#3 Comment By Hilton Friedman On November 27, 2010 @ 10:48 am

Det framgick aldrig huruvida du har en teppanyakihäll. Slapp journalistik tycker jag.

#4 Comment By Mathias On November 27, 2010 @ 11:18 am

Trevligt av Aktuellt med ett reportage av det slaget. Hyfsat bra eftersnack i studion också. Men, det som gjorde störst intryck var din dialekt, den var oväntad :) (vet inte vad jag hade väntat mig). Nu får din blogg en liten annan…umm…röst :)

Kul i alla fall!

#5 Comment By Moderat så klart On November 27, 2010 @ 12:17 pm

Babyn ser ut som ett klart fall av inavel.

#6 Comment By Moderat så klart On November 27, 2010 @ 12:21 pm

Trots att jag har en civilekonomexamen från ett av Sveriges bättre universitet samt ett antal poäng juridik, intresse för datorvetenskap och kultur så har jag svårt att förstå Fleischers psykotiska resonemang och sätt att skriva. Lycka till med din blivande disputation i nonsenselandet.

#7 Comment By Moderat så klart On November 27, 2010 @ 12:49 pm

Ditt förhållningssätt och fina retorik ger nog en mycket hög respekt i den akademiska världen vilket säkerligen kommer att leda till framgång och guldglans för din del.

Du har det som behövs för akademisk framgång, dvs karisma, integritet, intellektuell skärpa och en stor drive att bryta nya forskningbarriärer vilket på sikt kommer att gagna mänskligheten.

Det populistiska skribentsverige med Aftonbladet i ledning kanske kommer att vara intresserade av dina tjänster men inte några tunga seriösa organisationer.

#8 Comment By Niklas On November 27, 2010 @ 2:00 pm

Jag älskar när du skriver om Bo. Mer av det!

Tycker du kan ändra inriktning på bloggen och göra om den till en blogg om förärldraskap. Mycket intressantare än fildelning.

#9 Comment By ANNM On November 27, 2010 @ 4:26 pm

Niklas:
Nej, herregud, inte en till sådan…

#10 Comment By Stefan On November 27, 2010 @ 6:34 pm

Jag gillar chat-känslan på inslaget efteråt och den träffsäkra sammanfattningen: “Det här hände för fem år sen. Det är länge sen för internet.”

#11 Comment By Gisela On November 28, 2010 @ 12:02 pm

Moderat så klart – du gör dig bara till åtlöje. Bo är den sötaste som finns. Snacka om solklart fall av negativ projicering.

#12 Comment By Emil Vikström On December 12, 2010 @ 12:32 pm

Sista bilden är obetalbar. Minen till den “bildtexten” fick mig att småskratta för mig själv =)