Lasermännens riksförbund

Vi vet ännu inte vem, vad eller vilka som ligger bakom skjutningarna i Malmö. “Lasermannen 2” får fortfarande betraktas som en teori. Denne tänkte seriemördare skapar emellertid inte bara fruktan och bestörning, utan i vissa kretsar även beundran och sympati.
Open Facebook Search är en sökmotor som visat sig formidabel när det gäller att skåda Sveriges folkdjup. Nu har någon sammanställt ett fotoalbum på Facebook (tillgängligt utan inloggning) betitlat “Facebookare för den s.k. SD-mannen“.
Där bjuds ett antal exempel på statusrader som hyllar den påstådde Lasermannen, varav vissa som verkar tänkta som någon slags plump provokation. Andra lämnar inget tvivel om att de på blodigaste allvar önskar att fler seriemördare ska agera i Sverige – förutsatt att offren väljs utifrån rasistiska kriterier.

Jimmy Reinhold Andersson, en 48-åring från Falun, skriver att “Sverige behöver en laserperson i varje stad”. Han och menar att det vore “olyckligt” om seriemördaren i Malmö grips av polis men hyser gott hopp om “att polisen låter personen vara och att det de sysslar med, som avspärrningar och jakt på personen endast är ett spel för gallerian” [sic].
Som kuriosa kan tilläggas att Jimmy Reinhold Andersson tillsammans med Rolf Hallén i Landskrona driver “Hallén & Anderssons detektivbyrå AB”, även om det är oklart om de verkligen tagit på sig några detektivuppdrag.

“Lasermännens riksförbund”, som vi kan kalla denna skara av sympatisörer, bär på vissa sociologiska kännetecken. Ni kan nog gissa dem, för det är ganska klyschigt. Nästan alla är skåningar. Flest män men även kvinnor. Ett slående flertal verkar ha bilar som största intresse. Utbildningsnivån verkar inte vara särskilt hög. Gissningsvis är dessa människor inte medlemmar i Sverigedemokraterna, men det råder inget tvivel på hur de röstade i senaste valet.

käre herr laserman! tack för din insats för Sverige! keep up the good work

Så skriver Linda Parkstedt (20 år, Lund) på sin statusrad. Genast får hon tummen upp av Annyca Löwendahl (37 år, Trelleborg). Den senare har en blogg som ger en intressant inblick i tankevärlden hos en typisk medlem av Lasermännens riksförbund. Bland annat bjöd hon förra månaden på en eftervalanalys ur vilken vi citerar utan att korrigera ett enda skiljetecken:

Tycker det var ett klockrent val faktiskt.. Det gick som väntat. man kunde räkna ut att Sverigedemokraterna skulle gå långt. Detta har ju lett till en massa både på gott o ont..
Sen detta med… SD. Tycker att det var skoj dom blev invalda. Detta e ett ämne man hör på allas läppar varje dag, men så få vågar stå för. Varför tror du själv att så många valde att rösta på SD?? Jo för här kan man göra ett val, utan att bli kallad RASIST.. För det är just det vi svenskar blir anklagade för hela tiden. Ja använder nog heller ordet realist, att folk vaknat upp. Anser att dom gör en hyftsad politik, alla har vi varit nya på jobb, sen vad dom skriver i bloggar , hänger ut folk m.m. E där tusentals människor som gör i detta landet. Allt handlar inte bara om stoppa invandringen dom pratar om, men jag håller med på den punkten, för har vi inte råd att ta hand om vårt eget folk först så ska vi inte “rädda” resten av världen heller. Sen tar vi ett exempel. Programmet efterlyst.. berätta för mig hur många procent i det som begått ett brott som e svenskar??? Titta på våra överfulla fängelse, hur många procent e svenskar där???
/…/
Näee.. Här behövs vekligen någon som rör runt i grytan i detta landet.

Så kort är steget från att klaga på att man blir kallad rasist, till att hylla seriemördares rasistiska motiv.

110 kommentarer ↓

#1 mlowdi on 12 November 2010 at 7:53 pm

Efter allt det som skrivits här och på Intensifier om troll har jag slutat se skillnad på idiotiska kommentarer och skickligt trollande. Intressant — ökad kunskap leder till svårigheter att differentiera. Men kanske är det bara så att jag hellre tror på lulz än att internets är såpass fyllt med idioter.
Dessutom noterar jag att i princip inga kritiker (åt något håll; utom själva blogginlägget då) har gett sig på att försöka diskutera själva den saken att det är många som uppenbarligen tycker att det är en bra grej att människor skjuts. Får väl erkänna att det känns en smula beklämmande.

Nåväl, jag vill föreslå att det kan bero på det som Marcin de Kaminski skrev på Aftonbladet om Flashback: “[där] kan man exempelvis uttrycka nästan alla åsikter, förutom sådant som anses vara politiskt korrekt. […] Ribban är nästan in absurdum hög.” På liknande vis kan jag ana att det har gått till här: den kittlande känslan av att utmana normen, ställa sig på kanten och säga någonting obekvämt och smaklöst. Men någonting sådant vill jag påstå (i egenskap av fil. mag. i retorik, för er som oundvikligen annars skulle undra) aldrig görs utan att det på något vis är i samklang med skribentens egentliga värderingar. Inte på så sätt att en undermedveten eller förträngd våldsdrift mot invandrare visar sig, men däremot en mer subtil gräns mellan vi och Andra — på många sätt lik den som Anonymous tenderar att dra mellan sig själva och vanligt folk. Det är samma slags skämt som jag kan dra om mina nasseknackande AFA-polare från förr; skämt om våld vars verklighet jag aldrig kommer behöva uppleva för det drabbar alltid Andra.
Jag skulle nästan vilja dra det till att skämtandet är ett sätt att hantera en samhällskapad rädsla inför sina egna sympatier för någonting som inte borde vara okej. Ett sätt att försätta känslan i omlopp och därmed legitimera den inför sig själv, samtidigt som det kan byggas gemenskaper runt den.

På många sätt tror jag det vore bättre om vi slutade hyckla med det här. Slutade låtsas att vi inte alla i varierande grad accepterar och kanske till och med sympatiserar med våld mot de som inte är som vi. Jag säger inte att människan av naturen är rasist, det räcker med att de bor i en intilliggande förort, eller hejar på ett annat fotbollslag, för att de inte ska vara /vi/. Själva tanken på att allt våld är illegitimt och måste tas avstånd ifrån bygger trots allt på idén om att alla är individer som åtnjuter exakt identiska och symmetriskt reciproka rättigheter — ett sätt att betrakta världen som rimmar förbannat illa med hur den faktiskt ser ut och fungerar.

(Det kan hända att jag bloggar om det här senare… ser lite ut som jag redan gjort det ärligt talat.)

#2 mlowdi on 12 November 2010 at 8:04 pm

För att slippa eventuella missförstånd: jag menar inte att jag vet några specifika situationer i vilket jag personligen anser våld legitimt, och jag har ingen dunklare agenda än att jag vill diskutera människors relationer till varandra (d.v.s. samhälle) utan att förutsätta någonting alls. Om vi förutsätter att någon endaste del av vårt samhälle är “så det ska vara” minskar vi radikalt våra chanser att komma på och testa bättre sätt att leva ihop.

#3 linda on 12 November 2010 at 9:42 pm

till kamraten :
jag har inte dålig svenska. Jag skriver snappt på datan, därför blir det ibland felstavningar. så blir det för alla

#4 linda on 12 November 2010 at 9:46 pm

dessutom rasmus. som ägen denna sidan, du har inte rätt att publicera varken mitt namn eller någon bild på mej .
tänk på det… så hade jag vatt du hade ja tatt bort det typ omedelbart. MItt förnamn får du skriva, men inte mitt efternamn eller var jag bor, för det stämmer inte ens. Eller för den delen publicera min bild

#5 Daniel on 12 November 2010 at 9:50 pm

Hej alla jävla professorer!!!

Alla har fucking rätt till att tycka och tänka som man vill!!! vi lever i demokratio med yttrandefrihet.

Sen er som inte tål humor om lasermannen kan sätta er och kolla på “På spåret” det är väll den humorn som passar er!

Sen om man bor i malmö och ständigt upplever väld, hot och trakaserier, olycklitvis från “invandrare” så förstår jag att man är trött på dem!

Har upplevt detta miljontals gånger så kom fan inte och säg något att det är inte allt är så!! Fucking upplevt de själv och känner många så som.

Fuck you och skaffa ett jävla liv istället för att klanka ner på folk som upplevt, och sluta SKYLLA på offren istället för dem SKYLDIGA

FUCK YOU

#6 linda on 12 November 2010 at 10:00 pm

får jag fråga rasmus en sak… Varför går du själv omkring med en ganska lik hitler mustach?

#7 ptrk on 13 November 2010 at 1:40 am

Linda = troll?

Uppvisar många troll-egenskaper…

#8 Kalle on 13 November 2010 at 9:13 am

Daniel & Linda: Tack för att ni ytterligare klargör bilden av Sd-sympatisörer som en hop aggressivt efterblivna, rasistiska, okunniga, särskrivande, felstavande förlorare.

Jag antar att det var ert syfte?

#9 petter on 13 November 2010 at 10:45 am

LOL

#10 Annyca on 17 November 2010 at 4:54 pm

Vem ger dig rätten att använda mitt namn samt kopiera från min blogg?

#11 Fidde on 18 November 2010 at 4:36 am

Att hänga ut människor och anklaga en för falska saker utan att ha fakta på bordet kan anmälas för förtal, och jag kan se väldigt många medbrottslingar i dena tråden.
Vad jag upptattar så ska det vara ett skämt, ingen hyllning, alla fattar väl att det är sjukligt att gå omkring och skjuta folk i ryggen.
Alla människor har olika typer av humor för dom som inte visste det.
Och en “tumme upp” behöver inte vara en hyllning, kan ju istället vara en “emotion” för att man tyckte det lät roligt.
Alla människor har någon form av “sjuk humor”, alla har det, och jag är även bombsäker på att denna som skrivit dessa anklagelser mot Linda och Annyca också har någon typ av “Sjuk humor” kanske även lite “Råare humor”.
Kanske det är in idé att tänka två gånger innan man tillhandlar en idioti som det här och hänga ut människor och fritt anklaga dom vilket enligt svensk lag är OLAGLIGT.

För er fiskmåsar som inte är kapabla till att se hur vårt samhälle ser ut och den missär vi är på väg in i och inte förstår SD:s politik och ideologi kanske borde plugga in det istället för att vara helt uppslukad och hjärntvättad av vänsterpolitiken.
Då ber jag er att sätta er in i en SD politerks tänkande och dennes sittuation och tänka “varför tänkter dom som dom gör?”.
Gå till fönstret och titta ut.
Lågkunjukturen är över, men det är fortfarande något som inte stämmer?
Det finns ju fortfarande inga jobb!
Sverige är ett mycket litet land, ett av världens minsta länder.
Sverige är på toppen av listan över mottagande av invandrare.
Över 102 000 invandrare (6% är flyktingar) kommer till Sverige varje år som får uppehålls tillstånd, siffrorna kommer från migrationsverkets hemsida statistik från år 2009.
Ett stort problem är att Sverige kan inte ta hand om så många invandrare, det är väldigt hemskt om dessa människor som får leva i missär.
Sverige är ett land som vill hjälpa, men att ta emot för många som vi inte kan ta hand om kan jag inte kalla för att hjälpa, och det är inte rättvist mot dessa människor.
Var ligger demokratin i det?
Och det behöver man inte vara rasist för att säga, till och med invandrare står och säger detta, och att dom till och med även sagt det i TV.

En sista fråga: Kallar ni det för “Demokrati” när man hjärntvättar människor genom att anglaga partier och svartmåla dom med ideologier som tagits bort för 20 år sedan?
Ni ser hur Moderaterna har förnyats till ett fungerande arbetsparti som styr sverige exemplariskt t.ex.
Även Socialdemokraterna vill förnyas.
Och varför skulle inte SD kunna förnyas?

Tack för mig!

#12 Ida P on 18 November 2010 at 8:59 am

Nu har rättshaveristerna från SD dykt upp och försöker få det till att detta skulle vara en fråga om att gilla SD eller inte. Men LÄS FÖR FAN – detta handlar inte om partipolitik utan om att vissa människor har hyllat mord på rasistiska motiv.
Det som Linda Parkstedt skrev snuddar på uppvigling, som är ett brott. Att citera från andras bloggar är däremot inget brott. Såvitt jag kan se har heller inga nya anklagelser riktats mot någon i den här bloggposten. Den återger ju bara informationen från skärmdumparna som någon redan postat i en Facebook-grupp, plus citat från en blogg. Rasister som inte kan skriva på läsbar svenska tillför onekligen en komisk kvalitet.

#13 Fidde on 18 November 2010 at 4:22 pm

Ida P kanske ska läsa igenom det jag tidigare skrev en gång till.

Politik och och propaganda kommer upp hela tiden över allt, som jag sett så kallar ni lasermanen för “SD-mannen” vilket jag kan tolka i en hyllning till kommunisterna som inte vill något annat än att skada andra, leva på andra och skiter i “rätt och fel”.

Vad är det som gör att han ska vara en Sverigedemokrat överhuvudtaget i första hand?
Det är ingen som vet om han är en vänsterxtremist.

Det är för många som tror på konspirationsteorier, och det är mycket synd att så många människor saknar förmåga för verklighetsuppfattning, och det är ett stort handikapp.

Mitt tidigare inlägg visar att jag har fakta på bordet innan jag snackar.

Jag kan se att denna bloggen har många läsare som saknar sinne för humor och och kan ge frågot om personen här ligger efter i utväckingen, ett klart täcken i mina ögon.
Det är många som saknar en god “Allmänbildning” och förståelse för att vi lever i en ny tid där saker och ting inte är lika tabu längre som det tidigare varit.

De anklagelser jag ser i denna trån är uthängning av människor som anklagas för att hylla människor att skada andra.
Vad jag ser så är det en skämtartikel som går runt på internet, ingen hyllning.

Tycker ni att artikeln är rasistisk så kan ni klaga på andra skämtförfattare som bland annat skriver “Bellman-skämt” som i så fall menar på i ert tänkande ska vara rasist för att han ser ner på allt utanför sverige och gör narr utav dem att de inte är värda något för att de inte är svenska.

Jag ser allvarligare på det som sk “Laserturken” säger som är ett direkt hot till alla svenskar.
Som han säger att han ska döda ALLA som har samma efternamn som lasermanen.
På så sätt kan man tolka det som att han är rasist mot etniska svenskar som vill utrota dom.
Och ingen reagerar på det och ser allvaret med det, men ni hänger upp er på en skämt artikel.
Hade det varit tvärt om att det var en invandrare som gick runt och sköt folk i ryggen, och sen skulle en svensk person säga att alla som heter lika dant som honom ska dö, föreställ er om han skulle heta Mohammed eller något vanligt arabiskt namn.
Kan ni tänka er vilken uppståendse det hade blivit i media och över allt på grund ut av det för att det skulle vara “hets mot folkgrupp”.
Men ingen som tycker att “Laserturken” utgör “hets mot folkgrupp”, märkligt..

Jag tycker att många som hängt upp sig på denna skämtartikel ska vakna och komma tillbaka till verkligheten.
Förstå att det finns olika typer at skämt, ni är bara patetiska motbjudande som hänger upp er på det.

#14 Annyca on 18 November 2010 at 6:15 pm

Jag har polisanmält ägaren till denna sidan. Publicera mitt namn, ålder och ort, utan mitt godkännande är olagligt.
Tänk på!!!
Överväg noga konsekvenserna av en namnpublicering som kan skada människor. Avstå från sådan publicering om inte ett uppenbart allmänintresse kräver att namn anges.

#15 rasmus on 19 November 2010 at 10:17 am

Annyca: Vad bra. Då får du snart (eller mindre snart) hem ett brev med formuleringen “brott kan ej styrkas”.
Sista meningen som du citerar (utan att det är ett citat) kommer från “Etiska regler för press, TV och radio“. Det är en överenskommelse inom branschen med karaktär av allmänna riktlinjer. Det är ingen lag och gäller hur som helst inte en blogg som denna.
Du tänker måhända på Personuppgiftslagen (PUL), men där finns inget generellt förbud mot nämnande av namn i löpande text. Sedan 2007 är lagen mycket tydligt formulerad på den punkten.

För övrigt vill jag påminna om att det var du, Annyca Löwendahl, som valde att publicera dig offentligt med namn på Facebook. Det är möjligt att ändra inställningarna så att vad man skriver döljs, men du valde att låta vara det öppet. Till råga på allt valde du att ge tummen upp åt ett visst statusmeddelande av Linda Parkstedt, som innebar en hyllning till rasistiska mord och uppmuntring till fortsatta mord. Det kan däremot mycket väl vara olagligt, även om jag inte skulle få för mig att polisanmäla.
Slutligen: Det var inte jag som lade upp Facebook-albumet “Facebookare för den s.k. SD-mannen” och inlägget jag skrev handlade inte om SD. Sådana kopplingar gjordes dock av flera SD-sympatisörer i kommentarerna.

#16 Daniel on 19 November 2010 at 10:25 am

“Jag har polisanmält ägaren till denna sidan. Publicera mitt namn, ålder och ort, utan mitt godkännande är olagligt.”

Jag utgår från att du redan anmält Politiskt Inkorrekt för länge sedan om detta upprör dig så. Eller?

#17 Fidde on 19 November 2010 at 1:17 pm

Jag blir mycket chockerad utav att läsa dina anklagenser Rasmus.

Rasmus, varför tar du inte och surfar tillbaka till 80-talet?
Vi lever på 2010-talet och vill gärna fortsätta framåt i utväcklingen ostört av typer som dig.

Om du lider utav Aspergers Syndrom så har vi hänsyn till det. Har du inte gjort någon test för det så kanske det är lämpligt att du gör det så du får din hjälp du förtjänar.

#18 Gröngöling » Jag vill ha min hjälp jag förtjänar on 19 November 2010 at 4:38 pm

[…] har läst hela blogginlägget om Lasermännens riksförbund och kommentarerna till densamma idag och jag har ömsom skrattat, ömsom skakat på […]

#19 Annyca on 19 November 2010 at 4:53 pm

Har en helt låst sida på facebook, då jag väljer mina vänner själv. Så även där har du fel.
Så via min sida har du inte plockat denna information. Sen är jag inte med i något facebook album för SD!!!
Så där är du fel på det.
Publicera ett namn på en människa som man inte vet vem det är samt skriva att jag för en politisk blogg, är idioti. För min blogg handlar knappast om politik.
Tycker du verkar vara en mycket ensam och bitter människa faktiskt, så gör påhopp på människor du inte ens mött.
och klart man tar illa upp över att ens namn (då man inte bär ett svensson namn) kommer upp i en blogg som jag inte ens visste fanns. Men vet mina rättigheter, och du vet dina.

#20 rasmus on 19 November 2010 at 5:16 pm

Annyca: Jag tycker du verkar vara en oerhört hatisk människa som hyllar mord.
Ingen har påstått att du är med i någon “facebook album för SD”, bara att du syns här där du ger tummen upp åt att uppmuntra mördare att mörda fler människor av utländsk härkomst. Snacka om påhopp på människor man aldrig mött.

#21 Annyca on 19 November 2010 at 5:35 pm

Rasmus.
Hatisk har jag aldrig blivet anklagade för att vara, snarare tvärtom.
Sen tummen upp kan tolkas som man vill. Ser å andra sidan det som ironiskt.
Denna diskutionen kan hålla på i evighet, då vi ser det mesta på olika vis.
Som sagt. du vet dina rättigheter jag vet mina. Sen är det faktiskt ganska vågat att namnge någon på detta viset då du absolut inte har en aning om vem jag är.
Men men tragiskt med vuxna människor som gör så här. För hur vi än vänder o vrider på allt, tycker vi tydligen mycket olika. O full respekt till det, då det är de som gör oss unika.!!

#22 Fidde on 19 November 2010 at 10:11 pm

Rasmus är patetisk.
Varför går du inte och hänger upp dig på värre saker, som t.ex. PEDOFILER, men antar att du är en kommunist i och med du hänger upp dig på ett skämt mellan vänner, och som kommunist utgör du ett stort hot mot rikets och världens demokrati.

Jag tolkar Rasmus som en kommunist och då utgör en fara för samhället och demokratin vi lever i.
Då är du en fara för våra barn och gamla som inte kan gå trygga i vårat samhälle.
Då uppmundrar du till att människor ska skattefuska och leva på bidrag med inkorrekta tillfuskade läkarintyg.
Då du uppmunrar folk till att skada andra.
Då du uppmuntrar att det är okej att ta av andra.
Då du uppmuntrar till att det inte finns några mänskliga rättigheter.
Då du uppmuntrar till krig och våld.
Då du är för diktatur.

Det är lite av vad komminism står för.
Jag tolkar dig så.

Ta och flytta till Kina, för här i Sverige och Europa är du aldrig mer välkommen som kommunist.

Ditt beteénde av att snabbt hänga ut och anklaga människor att för att hylla till mord när det i fakta igentligen är ett intärnt skämt, är ett täcken att du tolkas som en kommunist.

#23 rasmus on 19 November 2010 at 10:51 pm

:D

#24 Sol on 20 November 2010 at 3:55 am

Javisst, att kritisera hyllandet av en mördare, oavsett om detta hyllande är “skämtsamt” eller ej, är verkligen detsamma som att uppmuntra till att det inte finns några mänskliga rättigheter. Absolut.

#25 Isak Gerson on 20 November 2010 at 8:35 am

Jag som tyckte att inlägget var intressant, men det var ju inte i närheten av lika intressant som kommentarsfältet. Priceless!

#26 Komministen on 21 November 2010 at 12:20 pm

HAHAHA!

Man blir ju så himla förbannad över de här människor som inte respekterar privatsfären, bryter de pressetiska lagar, som inte tar hand om människor som hyllar mord på invandrare (wtf), och gör kopplingar mellan detta och deras föraktande blogginlägg,

#27 Kalle on 24 November 2010 at 12:03 am

“Fidde”:s senaste kommentar är bland det roligaste jag läst någonsin.

#28 Abzug | Intensifier on 27 November 2010 at 5:00 pm

[…] slags expressivitet för det fascistoida begäret, som till och med skapar singularitetspunkter av “lasermännens riksförbund”. Hyllningar av den andres […]

#29 Isak Gerson on 30 November 2010 at 5:34 pm

Annyca: “Men men vissa sorters människor födds som strutsen- utan HJÄRNA!!” och “Vissa människor födds tydligen helt utan hjärna.” från http://ankatutta.blogspot.com/2010/11/sjukstugan.html och http://ankatutta.blogspot.com/2010/11/forbannad.html

Ja, absolut. Det finns en fascinerande etisk diskussion kring anencefaliska barn och huruvida det är okej att operera ut och använda deras organ innan kroppen dör av sig självt, samt en spännande metamedicinsk diskussion om dödens vara, då spädbarnet från födseln är hjärndött. Mer information om anencefali finns här http://sv.wikipedia.org/wiki/Anencefali

Jag undrar också om du har någon källa på att strutsen föds utan hjärna. De källor jag hittar säger att strutsen har en hjärna, men liten (40 gram). Jag har svårt att tänka mig att strutskroppen skulle bilda en hjärna efter födseln, och ändå överleva. Men jag är öppen för diskussion med källor.

Det var inte anacefali jag ville diskutera, Annyca, utan din diskussion om citaträtten. Du skriver såhär:
“Klart man får citera gör alla oftast. Men citera e att man skriver det som står inte kopierar.” och menar att Rasmus citat av din öppna blogg (som alla med relativt ospärrad internetuppkoppling kommer åt) är olaglig. Vad menar du skiljer Rasmus citat mot citat som tillåts i citaträtten? Anser du att Rasmus har brutit mot upphovsrätten genom att ha citerat på ett sätt som bryter mot citaträttsundantaget eller har Rasmus brutit mot någon annan lag (Som personuppgiftslagen) i det specifika fallet? Jag talar alltså bara om citeringen, inte om hans kopierande av dina personuppgifter. Anser du kanske att ditt blogginlägg aldrig offentliggjordes? Ska bli intressant att få praxis på det här, så jag hoppas att fallet går till domstol.

#30 xcasex on 30 November 2010 at 5:35 pm

fucking, jävla, priceless!!!

#31 Isak Gerson on 30 November 2010 at 5:56 pm

Annyca: Jag ställer mig också frågande till att du citerar hemsidan http://www.po.se/ och deras pressetiska regler i kommentar nummer 65, när citaträtten vanligtvis gäller de citat där upphovsmannens namn tydligt anges. Du har inte ens angett att det är ett citat, inte ens hintat om det (förutom det förvånande bytet i litterär stil). Är inte det ett upphovsrättsbrott i sig? Rasmus har ändå både visat att det är ett citat, angett namn på upphovsman (du) och angett källa.

#32 xcasex on 30 November 2010 at 6:41 pm

personligen så anser jag att har man inte ätit “injera” med random gegga på har man inte rösträtt ;)

#33 Linda on 10 February 2011 at 3:25 pm

Detta har helt gått till överstyr. Om man i dagens samhälle inte längre kan dra ett skämt. Hur ska man då kunna lätta upp en tråkig dag? Skulle man inte kunna få dra norge skämt längre eller blondin skämt heller?
Tänk så många blondin skämt det finns! skulle alla blondiner bli upprörda då och gå och sura. NÄ, det gör de inte.
Man gör ett skämt för att lätta upp tillvaron. Man gör ett skämt för att vända något negativt till något possitivt. så har vi gjort i urminnes tider.
Vi skulle inte kunna dra “Alla barnen” skämt heller.
“alla barnen åt hamburgare,
förutom Conny för det var hans ponny”
Då skulle alla Som heter Conny och ha en ponny nu vara arg. Och det tror jag inte.

Lasse lasse liten rulla sej i skiten, Tyvärr inget mer.

Varför sålde norrmannen bilen? För att kunna ha råd till bensin. No more!

Brunetten: Ring 112, jag tror han är död!
Blondinen: Men jag har inga pengar på mobilen!
tyvärr, dessa dagar är över nu. när det sitter surputtor som Rasmus i Sverige som en liten Bitterfitta och måste dra slutsatser om allt och alla, på ett negativt sätt.

TYVÄRR SVERIGE! no more jokes!

Kommentera