Det nätpolitiska manifestet: samtal på onsdag

Som Christopher Kullenberg redan har meddelat gästar han Stockholm på onsdag för att medverka i ett samtal kring sin bok Det nätpolitiska manifestet. Här är inbjudan som skickats ut av Ink, som arrangerar det hela:

Att gå till näts
Från diskussionerna om barnporrfiltret till uppståndelsen kring Wikileaks och de återupptagna försöken att döma personerna bakom The Pirate Bay – de nätpolitiska frågorna har under den senaste tiden kommit att debatteras i allt bredare sammanhang. En av de viktigaste rösterna i den svenska debatten är aktivisten, bloggaren och författaren Christopher Kullenberg. Onsdagen den 13 oktober kommer han till Hemliga trädgården i Midsommarkransen för att prata om sin nyutkomna bok Det nätpolitiska manifestet. I den beskriver han en värld i vilken vi agerar politiskt genom att forma digitalt baserade gemenskaper, men också en värld där vi upplåtit kontrollen över våra liv till ett fåtal centrala aktörer. Tillsammans med Samira Ariadad, som är redaktör för tidningen Brand, kommer Kullenberg att diskutera nätpolitikens historiska förutsättningar såväl som dess framtida möjligheter.

Onsdagen 13 oktober
Plats: Hemliga Trädgården (Johannesbergsgatan 6, T-bana Midsommarkransen)
Tid: 19.30
Bar: Ja
OSA till ink@inkbokforlag.com

Observera att det är nödvändigt att anmäla sig på förhand för att kunna komma!

Även jag kommer att medverka med en kortare presentation av ett sätt att läsa Christophers manifest. Vi ses!

26 kommentarer ↓

#1 Jonas B. on 12 October 2010 at 9:39 am

Nu börjar det närmast likna en komplott att alltid lägga såna evenemang på onsdagar…

Kommentera