S23K: Drygt halvvägs

Resultatet av S23Kinskramlingen hittills: drygt 14000 kronor. Efter att insamlingen öppnades i söndags kväll (bland annat genom en doodle för alla svenska besökare på The Pirate Bay), tog det ungefär två intensiva dygn för de många små donationerna att komma upp till elva och ett halvt tusen, alltså halvvägs till målsättningen 23k.

Now, the S23K donation request page is also up in English, which has brought some more donations to the project. However, that TorrentFreak wrote about it before any official donation possibility existed for people outside Sweden, might have meant some lost momentum. Also, we have insisted on not using PayPal, which seems to discourage some from donating.

Bussen kommer att komma hem. Frågan är bara hur smidigt, och hur bra förutsättningarna kommer bli för oss att använda den till aktiviteter kring rättegången, inklusive pressarbete och den stora festen. Fortfarande tror och hoppas vi på att få ihop 23000 kronor. Inskramlingen förblir öppen. Tack till ni som redan donerat!

Uppdatering: Det rullar på ganska bra. Under lördagskvällen närmade sig den insamlade summan 20000, så målet att få in 23k verkar inte omöjligt. Samtidigt har planerandet av själva resan fortskridit ännu några steg.

5 kommentarer ↓

#1 Johan Ronström on 16 January 2009 at 1:01 am

Varför inte PayPal?

Payson har stora problem, framför allt så finns det ingen väg jag kan se att betala (donera) utan att registrera sig hos dem, och det vill jag inte. :-(

Det finns ju även fler än dem…

#2 rasmus on 16 January 2009 at 1:13 am

PayPal är ett företag som ibland får för sig att konfiskera insamlade medel. Tidigare har de bl.a. gjort detta för The Pirate Bay. Att de ändå etablerat en form av nästan-monopol på penningtransaktioner är djupt beklagligt.
(Om detta är enda skälet till att vi valt bort PayPal kan jag inte svara på, möjligen finns fler.)

#3 thomas on 16 January 2009 at 6:36 am

ett iban-nummer och en swift-adress skulle underlätta för oss som inte har kreditkort eller bor i sverige.

#4 Erik on 16 January 2009 at 9:40 pm

En hundring coming your way.

#5 PaypalSucks on 18 January 2009 at 11:47 am

http://www.paypalsucks.com/ här finns info om varför paypal inte är ett bra alternativ.

Kommentera